Page 1 of 1

Recent Soakers forum unavailability

Posted: Sun Dec 02, 2018 1:00 pm
by soaksdata
In latter Nov. there were several times the soakers forum was unavailable.
I had assumed it was for standard site maintenance, but thought I'd post about it to make sure.
Was it maintenance?

Re: Recent Soakers forum unavailability

Posted: Sun Dec 02, 2018 4:27 pm
by Kim_S
Hi Eric , Administrator Dan was upgrading the forum software and restoring the backup, so yes it was legitimately down for a very short time.

Re: Recent Soakers forum unavailability

Posted: Thu Dec 06, 2018 7:03 pm
by Dezdan
Hi soaksdata, SF was down a few times in Nov, the first was to replace some hardware at the server center; another time may have been related to the first (still unclear); and the most recent was me updating the forum software and having it hang, thus taking down the site for a few hours until I restored a backup.

In the future I will try to remember to post about possible downtime ahead of the event. Thanks for noticing and feel free to let me know of any other issues or downtime!

Re: Recent Soakers forum unavailability

Posted: Sun Dec 30, 2018 9:15 am
by Dezdan
Twice in the last two days there has been some downtime, sorry about that. My server has been receiving a command to shutdown, where that command is coming from the techs nor myself know, but we are working on it.

Re: Recent Soakers forum unavailability

Posted: Sun Dec 30, 2018 6:55 pm
by BNMac
Crazy! Keep up the good work, Dan.

Re: Recent Soakers forum unavailability

Posted: Sun Dec 30, 2018 7:44 pm
by Greyfalcon
Must be the Russians. :lol:

Re: Recent Soakers forum unavailability

Posted: Mon Dec 31, 2018 8:36 am
by Kim_S
Good work as always Dan. I did not it was down Saturday night but I got distracted and forgot to send you a note about it. Have a Happy New Year and May all your soaks be supreme in 2019!

Re: Recent Soakers forum unavailability

Posted: Wed Jan 02, 2019 7:30 am
by Dezdan
The site was down a few more times the last two days, but, at last, I believe we have the problem resolved. Sorry for any inconvenience!